Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Накриваємо святковий стіл: рецепт веллінгтона з риби від Ольги Рябенко

  • 23

Всі господині вже готуються до найбільшого християнського свята Великодня. Вони печуть паски, прибирають вдома та шукають оригінальні страви для святкового столу.

З останнім Радіо Максимум охоче допоможе. Адже ми знайшли рецепт від української шеф-кухарки Ольга Рябенко – апетитний веллінгтон з риби.

До слова: Готуємо смачні мариновані грибочки разом з Ольгою Рябенко

Ця розкішна страва точно має бути на вашому Великодньому столі.

Це й основна страва, і гарнір. Чудово смакує гарячою, теплою, і навіть холодною, як закуска. Риба виходить соковитою, тісто хрумким, а начинка ніжною, – розповіла Ольга.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 1 лист;
  • Червона риба – 500 г;
  • Шпинат – 250 г;
  • Сушений часник – 1 ч.л;
  • Крем-сир – 200 г;
  • Сир моцарела – 150 г;
  • Гірчиця – 1 ч.л;
  • Яйце – 1 шт;
  • Сіль, перець – на смак;
  • Кунжут.

Процес приготування:

1. Філе риби зачистити від кісточок та шкіри, натерти сіллю, перцем, сушеним часником та змастити гірчицею.

2. Якщо у вас шпинат свіжий, то викласти в сито, полити окропом та сильно віджати. Якщо заморожений, тоді розморозити і теж сильно віджати всю рідину.

3. Шпинат змішати з вершковим сиром та натертою моцарелою. Довести до смаку.

4. Покласти рибу на тісто, зверху викласти сирну суміш зі шпинатом.

5. Гарно загорнути тісто з усіх сторін.

6. Деко застелити пергаментом.

7. Викласти пиріг вниз швом. Зробити зверху веллінгтона розрізи ножем або візерунок.

8. Змастити яйцем та посипати кунжутом.

9.Випікати при температурі 200° протягом 35-45 хв (все залежить від розміру та товщини риби, а також орієнтуйтеся на свою духовку)

Цікаво: Приготуйте паску крафін за рецептом від Ектора Хіменеса-Браво

Джерело: Ольга Рябенко


пропозиції партнерів
Новини