Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Антимайдан прийняв свою резолюцію

  • 1195

Учасники провладної акції «Збережемо Україну» одноголосно висловили підтримку політичного курсу президента України Віктора Януковича, який, на їх думку, спрямований на захист національних інтересів, територіальної цілісності країни, суспільної єдності та злагоди.

Про це йдеться в резолюції, текст якої опублікований на сайті «Партії регіонів».

Зокрема, в документі пропонується заснувати пам'ятну дату: «17 грудня - день звільнення України від кабальних газових контрактів Тимошенко».

Крім того, прихильники президента вимагають звільнити захоплені адміністративні будівлі, очистити від барикад і сміття центральні вулиці міста. «Київ - столиця України, а не навчальний полігон для опозиційних ігрищ в «козаки-розбійники». Закликаємо опозиційних політиків зробити свій крок назустріч консенсусу і взаєморозуміння, зі свого боку підтримати ініціативу президента України В. Януковича з організації загальнонаціонального діалогу для політичного врегулювання конфліктної ситуації», - наголошується в документі.

У заяві також йдеться, що наближаються свята - не найкращий час для опозиційних демаршів і маніфестацій, демонстрації політичної злоби та агресії. «Напередодні світлих свят Нового року та Різдва Христового закликаємо всіх громадян України до національного єднання і злагоди. На відміну від опозиції, ми вважаємо, що заради своєї безпеки та здоров'я школярі повинні перебувати в навчальних класах, на новорічних ранках, а не на майданах. На відміну від опозиції, ми вважаємо, що головну новорічну ялинку країни повинні прикрашати новорічні гірлянди, а не політичні гасла, часто нецензурного змісту. На відміну від наших опонентів, ми вважаємо, що біля новорічних ялинок повинен звучати радісний дитячий сміх, а не злобне гарчання політичних екстремістів, життєстверджуючі різдвяні пісні, а не смертельні прокляття опонентам», - йдеться в резолюції.



пропозиції партнерів
Новини