Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Беркут» жорстоко побив студентів зі Львова в Києві

  • 2935

Києві співробітники спецпідрозділу «Беркут» жорстоко побили і затримали студентів зі Львова, які поверталися на власному авто додому з Євромайдана. Тільки після втручання нардепів і правозахисників затриманих відпустили. Потерпілі мають намір зняти побої.

Про це повідомив правозахисник Юрій Мартиненко на сторінці «Євромайдан» в Facebook, повідомляєЛігаБізнесІнформ.

За його словами, інцидент стався вдень 25 грудня на проспекті Перемоги. Мартиненко розповів, що сім молодих хлопців зі Львова, серед яких були студенти, помічники народного депутата, приїхали до Києва на власному мікроавтобусі підтримати акцію протесту проти зриву євроінтеграції.

«Вони пробули в столиці три дні і вирішили їхати додому. Зупинилися на проспекті Перемоги випити кави. Коли вони стояли припарковані до тротуару, до них під'їхали два мікроавтобуси з тонованими стеклами. Звідти миттєво вибігли беркутівці і почали всіх дуже сильно бити», - заявив він.
«Вибили одному хлопцю щелепу, поламали ребра , під питанням перелом ноги. Шістьох затримали і доставили в Печерське райуправління міліції, одного забрала «швидка», - додав Мартиненко.

Правозахисник також зазначив, що юнакам нічого абсолютно не пояснювали, за що їх затримують. «Коли їх везли, то хлопці запитали, що сталося. А правоохоронці відповідали російською мовою: «Ви - бандерівці! Вас треба всіх повбивати. Чого ви сюди приїхали?», - Заявив правозахисник.

Він також підкреслив, що Печерське райуправління міліції не склало по відношенню до них жодного протоколу про адміністративні правопорушення або ще чогось, бо не було підстав. А коли вже почали втручатися нардепи, правозахисники, то затриманих відпустили і віддали їх мікроавтобус.



пропозиції партнерів
Новини