Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Міліціонер, що збив людину на смерть, може уникнути покарання

  • 1579

Міліціонер, винний у сметртельному ДТП в Харкові може уникнути покарання. Працівник УБОЗу, з вини якого в дорожній аварії загинули матір з дочкою, розгулює на свободі.

Трагедія сталася 21 грудня: убозівець за кермом авто «Toyota» не впорався з керуванням та лоб у лоб протаранив «Hyundai». Жінка, пасажир корейця, померла на місці, інша - водій цього ж авто - за кілька днів у лікарні.

«Я Остерігаюсь того, що він втіче від відповідальності. В першу чергу, через те, що він співробітник силових структур. Я переживаю за те, що йому допоможуть в цьому плані», - розповів родич загиблих Ігор Конюхов.Він у цій аварії втратив матір та сестру. Єдина, кому вдалося вижити - 9-річна племінниця. Вона в лікарні з черепно-мозковою травмою, переломами ключиці та ребер.

Тим часом у прокуратурі заявляють, водія-винуватця трагедії, якого суд відпустив під заставу, намагатимуться повернути під варту. Адже з другою смертю перекваліфікували справу - на ДТП, що спричинила смерть кількох осіб.

«Максимальна санкція цієї статті до 10 років позбавлення волі», - зазначила речниця прокурора Харківщини Віта Дубовик.

Очевидці ДТП наголошують що водій «Toyota» скоїв ДТП напідпитку. При цьому, хоч офіційного висновку експертизи ще немає, в прокуратурі кажуть, що за попередніми даними, 37-річний працівник УБОЗу був за кермом тверезим.



пропозиції партнерів
Новини