Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Шустер.live» більше не буде на «Інтері»

  • 1146

Ток-шоу «Шустер.live» 27 грудня не вийшло в ефір і припиняє подальшу співпрацю з «Інтером».

Про припинення передачі повідомила «Комсомольская правда в Украине» із посиланням на джерела.

«Сьогодні і надалі в ефірі її більше не буде. За нашою інформацією («КП в Украине» - ред.), рішення про те, чи залишиться Савік Шустер на «Інтері» з яким-небудь іншим проектом, ще не прийнято», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що директор «Національних інформаційних систем» Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов пішли з каналу «Інтер». Також заяву про звільнення з телеканалу написала журналістка Ольга Червакова.

Новим керівником НІСу став Антон Нікітін, який наразі виконує обов'язки головного редактора і є членом правління телеканалу «Інтер».

Сьогодні ЗМІ повідомили, що «команда журналістів» глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, яка працювала на телеканалі «Інтер», планує найближчим часом запустити новий інформаційний канал.

29 листопада, коли на програмі «Шустер.live» мав відбутися діалог між провладними та опозиційними депутатами, трансляцію передачі перервали показом російського серіалу. Пізніше Шустер пояснив усе технічним збоєм.



пропозиції партнерів
Новини