Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У новорічну ніч на Майдані розіграли «зірковий» вертеп. ВІДЕО

  • 5120

Зі сцени новорічного Майдану був розіграний вертеп на актуальні політичні теми. Акторами стали депутати Верховної Ради, літератори, громадські діячі.

Головний герой вистави - Віктор Янукович - «Ірод Федорович», який випрошував у Володимира Путіна гроші, передає «НР».

«Дайте гроші. Буде вашою вся країна, адже без грошів мені хана», - сказав «Ірод Федорович», якого грав нардеп Володимир Ар'єв.

Путін у відповідь пообіцяв дати грошей, але натомість отримати від Януковича Крим, Київ, Луганськ без Львова. Крім того, Путін зажадав втихомирити українців: «Ті, хто на Майдан прийдуть, хрін чого нам віддадуть... Як підніметься народ - навіть « Беркут» не врятує. Тебе треба навчити, як в сортирах всіх мочити. Грошей дам, чого вже брехати, дам і газу посмоктати», - сказав він.

На сцені також з'явився мент з Митного союзу, який зажадав від всіх стоять на площі людей негайно розійтися по домівках.

«Збиратися лише по два, а інакше всім в'язниця. Розходьтеся по домівках - щас триндець настане вам. Вас всіх попереджаю - зараз «Беркут» викликаю!», - заявив міліціонер, якого грав депутат Олесь Доній.
Однак, «міліціонера» швидко змели зі сцени, і йому лише вдалося кричати «Націоналюгі!».

«Божий син вже народився. І весь світ перемінився. Так, як було, вже не буде - не допустять люди! Він народився не в Йордані, а тут, на Майдані», - оголосили присутніх на площі .

«Піднімайся, Україна, захистимо святого сина!» - Заявив депутат Андрій Парубій, маючи на увазі захист студентів, побитих «Беркутом».

«З нами Польща і Канада, і всесвітня громада! Переламаємо злу хребет, спати не час - банду геть!» - Закликав Парубій.

Примітно, що по ходу п'єски на бік противників « Ірода » переходить і персонаж , який зображає олігарха. «Нема воїна хоробрішого, ніж переляканий єврей!», - пояснює мільярдер. Незабаром до повстанців на сцені приєднуються і актори, що зображують бійців «Беркута». Вони, скидаючи амуніцію, заявляють, що не будуть бити народ за інтереси «Ірода».



пропозиції партнерів
Новини