Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Євромайдан планує залишатись у Києві надовго

  • 1056

Майдану вистачить коштів, продуктів, медикаментів та засобів гігієни аби простояти ще довго - запевняє комендант будинку профспілок Степан Кубів.

За його словами, допомога на потреби євромайдану надходить від діаспори, жителів Києва, бізнесменів та туристів. Загалом, за останніх 20 днів на життєдіяльність майдану було направлено майже мільйон гривень.

«Це комунальні платежі, енергетика, водовідведення, вивезення сміття, забезпеченням дровами, дизель і бензин для генераторів, окрім того, ми попросили адміністрацію КМДА, щоб розрахували площу ту, яку ми займаємо і виставили ці кошти заборгованості, яку ми повинні заплатити», - розповів комендант Будинку профспілок Степан Кубів. Мітингувальники самі оплачують також усі рахунки за Жовтневий палац та будинок Профспілок.

Водночас Політолог Сергій Таран переконаний - Майдан має всі шанси проіснувати до 2015 року.

«У людей нема жодного шансу розійтись, тому що вони розуміють, що розійтись він не може, він може піти або у в'язницю, або по судах, тому Майдан залишається плацдармом для подальших дій в межах Києва і області, це тиск на тих чиновників, які задіяні у тиску на євромайданівців, це тиск на самого президента, це організація акцій масового протесту, мобілізації киян», - вважає голова Правління Центру соціологічних та політологічних досліджень «Соціовимір» Сергій Таран.

Нагадаємо, завтра опозиція скликає сьоме Народне віче на Майдані. Тоді ж обіцяють оголосити подальший план дій.



пропозиції партнерів
Новини