Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Власенка знову не випустили закордон

  • 609

Колишній депутат Сергій Власенко не зміг покинути територію України в аеропорту Бориспіль, повідомив політик після інциденту.

"Сьогодні, 13 березня, вчергове, прикордонна служба відмовила мені у виїзді за кордон. Сьогодні я збирався на персональне офіційне запрошення представників Європарламенту взяти участь у термінових дебатах, які організовано щодо питання України, де буде розглядатися та ганебна справа, яку розглядав ВАСУ щодо позбавлення мене мандату", - розповів Власенко.

За його словами, раніше Генпрокуратура підкреслила, що до нього немає ніяких претензій, проте він пов'язує таку ситуацію з політичними репресіями.

"Це все відбулося всупереч заяві ГПУ, що у них немає до мене претензій. Це політичні репресії, це продовження ескалації і того, що ніхто не збирається зупинятися", - розповів Власенко.

Він додав, що очікує на свій арешт.

"Тому я підкреслюю, що найближчим часом я чекаю арешту і це буде наступним кроком, який чиниться задля того, щоб у Юлії Тимошенко не було належного фахового захисту у сфальшованих проти неї кримінальних справах", - переконаний опозиціонер.

Нагадаємо, 24 січня Сергія Власенка, який входив в офіційну делегацію України в ПАРЄ, не випустили з України у київському аеропорту.

Читайте також: У Власенка таки забрали мандат



пропозиції партнерів
Новини