Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Тягнибок: Наша мета – скинути банду

  • 679

Лідер ВО "Свобода" прокоментував інформацію про розкол опозиційних сил.

У Вінниці Олег Тягнибок розповів про своїх політичних партнерів – партії "Батьківщина" та "УДАР", передає Gazeta.ua.

"Ми маємо різну ідеологію, але мета у нас одна – скинути банду, яка зараз при владі. Кожен діє так, як обіцяв своєму виборцеві. "УДАР", наприклад, зразу не брав участь у силових протистояннях. Блокування трибуни ми проводимо тільки тоді, коли є пленарні засідання, а "УДАР" і при засіданні в округах. Будь-які дії в парламенті мають бути підтримані громадою. А ми працюємо в умовах постійного пресингу. Влада використовує контрольовані засоби масової інформації, щоб оббріхувати опозицію. Починають розкручувати тему типу "опозиція розкололась". Нічого подібного!", - запевнив він.
За словами націоналіста, на мітинг кожна партія виготовляла свої листівки.

"Плюс ще якась кількість спільних. Ми організували таку акцію, а далі кожен робить те, що вважає потрібним", - сказав Тягнибок.

В опозиціонерів також різне бачення, як розвивати країну.

"Єдине спільне – побороти банду Януковича. Між собою ми навіть говоримо про той час, коли ми будемо конкурувати між собою ідеологічно. Тоді будуть панувати певні правила стосунків. Сьогодні ж нічого цього нема. Сьогодні банда при владі, і вони самі регулюють всі процеси, кругом мають свій контроль. Часом мене питають: "А як Ви ставитесь до таких тез Яценюка? Ви ж партнери!" Так, партнери, але у нас своє бачення сфер життя країни", - повідомив лідер "Свободи".



пропозиції партнерів
Новини