Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Фюле: Митний Союз - загроза суверенітету сусідів

  • 536

За словами єврокомісара Штефана Фюле, ТС будується на економічних і торговельних відносинах, які базуються на субсидіях, контрольованих «Газпромом» і Кремлем.

Комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле вважає, що Митний союз, створений Росією, Білоруссю та Казахстаном, підриває суверенітет окремих країн. Таку думку він висловив журналістам за підсумками зустрічі з віце-прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та головою Європейського комітету регіонів Рамоном Луїсом Валькарсел Сизо.

«Він (Митний союз-ред.) підриває суверенітет і будується на економічних і торговельних відносинах, які базуються на субсидіях, контрольованих "Газпромом" і Кремлем. Політичне співробітництво базується на вимогах Москви. І події в Криму, незаконний референдум і анексія, про що я сильно жалкую, ще один доказ тому», - сказав комісар.

Він підкреслив, що запропонована Україні Європейським Союзом Угоду про асоціацію має навпаки посилити суверенітет країни і сприяти необхідним економічним і політичним реформам.



пропозиції партнерів
Новини