Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«McDonald's» йде з Криму

  • 2939

Український «McDonald's» з 3 квітня з виробничих причин призупинив роботу трьох закладів мережі ресторанів швидкого харчування «McDonald's» в Криму.

«У зв'язку з виробничими причинами, незалежними від компанії "МакДональдз", діяльність закладів, розташованих в Сімферополі, Севастополі та Ялти, була тимчасово припинена. Ми сподіваємося, що зможемо відновити їх роботу, як тільки з'явиться така можливість», - йдеться в повідомленні компанії в четвер.

При цьому в «МакДональдз Юкрейн Лтд» відзначили, що компанія надала можливість всім співробітникам зазначених закладів перевестися в будь-який інший заклад «McDonald's» в Україні із збереженням займаних посад, зарплат, тарифів, а також оплатою проїзду співробітників і членів їх сімей на нове місце проживання та забезпеченням їх житлом протягом трьох місяців за рахунок компанії.

«Ми розуміємо і поважаємо рішення кожного нашого співробітника. І, якщо співробітник не розглядає для себе можливість переїзду в інше місто України, мизгідно з чинним законодавством України, пропонуємо варіанти припинення трудових відносин з максимальним урахуванням інтересів співробітників та виплатою компенсації», - підкреслюється в повідомленні.



пропозиції партнерів
Новини