Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Самооборона» Криму напала на україномовну дівчину

  • 648

Вчора фанатів львівських «Карпат» дорогою до Сімферополя, де їх команда грала з «Таврією», затримали представники «самооборони» Криму.

Про це розповів віце-президент львівського клубу Тарас Павлів.

«Коли під'їжджали до Сімферополю, то бус розгорнули — прочитали три прізвища і сказали: «Ви нікуди не їдете».Хлопці повернулися в Мелітополь і намагалися їхати поїздами. Спочатку проривалися четверо — трьох з них висадили в Джанкої і забрали до райвідділу міліції. Тим трьом у відділенні розповідали, що їх агенти СБУ посилають, що вони „на завданні“ і подібні непорівнянні з розумом речі. Годин п'ять вони розповідали, що це неправда. Переписали номери їх телефонів, а потім вивезли за Крим», — повідомив Павлів.

Він зазначив, що деякі все ж потрапили в Сімферополь, але не львівськими поїздами, а в об'їзд.

«Хто говорив українською мовою — відразу перевіряли документи. Одна дівчина добиралася до міста через Алушту. Вона розмовляла по телефону українською, три людини з „самооборони“ підійшли до неї, представилися, почали говорити, що у неї „бидляцка“ мова, що українців тут не буде. Її смикали-смикали, а потім один з них штовхнув у стіну, і синяк їй набив під оком», — каже Павлів.



пропозиції партнерів
Новини