Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Оприлюднена «нова» передсмертна записка Кобейна

  • 732

Поліція Сіетла (штат Вашингтон) представила широкій публіці раніше невідому передсмертну записку лідера культового гурту Nirvana Курта Кобейна.

Записка була знайдена в гаманці співака відразу після самогубства, яке Кобейн здійснив у 1994 році. Її долучили до матеріалів справи про смерть музиканта, однак зміст листа тримався в таємниці. У поліції Сієтлу відзначають, що почерк автора дуже схожий на почерк лідера Nirvana, але коли саме він писав цю записку, поки не встановлено.

Що до змісту послання, то починається воно з традиційної весільної клятви, яку наречені дають один одному в день одруження. Проте потім Кобейн в нецензурних виразах описує свій шлюб зі співачкою Кортні Лав. Зокрема, він звинувачує свою дружину в тому, що вона витрачає його гроші на наркотики і блуд.

Курт Кобейн був виявлений мертвим у себе вдома в Сіетлі 8 квітня 1994, на четвертий день після смерті. Згідно з офіційною версією, причиною смерті музиканта стало самогубство. Незважаючи на це, питання про смерть лідера Nirvana досі актуальне, зокрема популярною є версія про замовне вбивство співака. Приватний детектив Том Гран, який працював на дружину музиканта, висунув шокуюче припущення про те, що «замовлення» здійснила сама Кортні Лав.



пропозиції партнерів
Новини