Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Донецькій області розпочалися 4 «референдуми»

  • 764

Всі вони мають неофіційний статус і формально є опитуваннями громадян, однак, організатори всіх чотирьох опитувань стверджують, що проводять саме «референдуми».

Перший «рефернедум» проводить незареєстрована громадська організація «Донецька республіка» під час якого у громадян України питають чи хочуть вони незалежності так званої «Донецької народної республіки».

Другий «референдум» проводить ініціативна група громадян і він називається «За мир, порядок і єдність». За задумом ініціативної групи, жителі територіальних громад Донецької та Луганської областей висловлять свою думку щодо можливої зміни адміністративно-територіального устрою держави з подальшим включенням даних громад до складу Дніпропетровської області.

Третє опитування присвячене збереженню цілісності України.

Четверте — про те чи не бажають жителі Донецька приєднатися до Великобританії так як засновником міста Донецьк є британський підприємець Джон Юз. Місто спочатку називався Юзівка. Дані два «референдума» громадян проходять у спеціальних наметах, встановлених в різних місцях Донецької області.



пропозиції партнерів
Новини