Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Сили АТО нейтралізували вогневі точки терористів у Донецьку

  • 1042

В районі аеропорту вдалося захопити мінометників. Серед них ідентифікували одного кавказця. Про це у Facebook повідомляє координатор Інформаційного спротиву Дмитро Тимчук.

Бійці АТО захопили також вогнемет «Джміль», який належав терористам та мікроавтобус зі зброєю. У ньому виявили 10 ручних протитанкових гранатометів.

За даними інформаційного спротиву, серед знищених за останні три доби терористів, ідентифіковано громадяни України, росіяни, серби, Інгушетії, Чечні, Дагестану, а також жителі Абхазії. Наразі антитерористична операція в Донецьку триває. Також у зв’язку з цим обслуговування рейсів у міжнародному аеропорту Донецька і надалі призупинено.

А тим часом терористи оголосили комендантську годину в Донецьку. Бойовики з ДНР від сьогодні забороняють людям виходити на вулиці з 22 до 6-ї ранку. Про це йдеться в повідомленні так званої «прес-служби «Донецької Народної Республіки» в Twitter. Від учора бойовики самопроголошеної республіки оголосили про введення в регіоні військового стану.

Дивіться також: Перші хвилини після розстрілу КаМАЗу з ополченцями.

Бойовики намагалися також захопити сім’ї бійців батальйону «Донбас» — написав у Facebook командир батальйону Семен Семенченко. Він додає, що спроби бойовиків не мали успіху і сім’ї всіх добровольців у безпеці. Крім того, пише Семенченко, евакуювали за межі області всіх поранених у боях.

Нагадаємо, 23 травня, бійці батальйону «Донбас» потрапили у засідку терористів у селі Карлівка на Донеччині. Тоді у бою загинуло 5-ро українських добровольців.



пропозиції партнерів
Новини