Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Список володінь Петра Порошенка

  • 950

Новообраний президент України пообіцяв після інавгурації продати весь свій бізнес. А продавати буде що...

Найбільш відомим бізнесом Порошенка є кондитерська корпорація «Рошен». До її структури належать Вінницька, Київська, Кременчуцька, Маріупольська кондитерські фабрики в Україні, Липецька у Росії, кондитерська фабрика у литовському місті Клайпеда та завод Bonbonetti Choco в Угорщині.

За інформацією видання Інсайдер, яке склало повних список активів майбутнього президента, окрім шоколадного бізнесу йому повністю або частково належить ще ціла низка підприємств. Це Севастопольський морський завод, завод «Ленінська кузня» у Києві, Пісківський завод скловиробів (Київська обл.), страхова компанія «Країна», Міжнародний інвестиційний банк, акумуляторний завод «Енергоавтоматика» (Дніпропетровськ), телекомунікаційна фірма «Екран». Також у Порошенка є аграрний холдинг «Укрпромінвест-Агро», що об’єднує 5 агрокомпаній. Ще політик виготовляє крохмаль у Дніпропетровську — на Дніпровському крохмалопаточному комбінаті та на фірмі «Інтеркорн Корн Процессінг Індастрі».

Також у Петра Порошенка є частка у автомобільній компанії «Богдан Моторс», хоча він запевняє, що вийшов із її складу.

Не обійшов стороною новообраний президент і спортивний сектор: йому належить київський спортивний клуб «5 елемент».

Щодо медіабізнесу, то всім відомо, що Петро Порошенко володіє «5 каналом», який має залишитись єдиним його бізнесом після інавгурації. Також, як повідомляє Лівий берег, політик є власником трускавецької телекомпанії ТРТ, радіо «Ніко-ФМ», «Радіо 5 — Ретро ФМ», одеського «Радіо Next», і дрогобицького «Твого радіо».



пропозиції партнерів
Новини