Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Росія продовжить «рятувати» Донбас

  • 604

Міністерство закордонних справ Росії направило ноту українським колегам, в якій висловлює подив із приводу неотримання жителями Донбасу «гуманітарної допомоги» з РФ. Про це повідомляє МЗС Росії. Пише Укрінформ.

Там відзначили, що зазначену допомогу зібрали у відповідь на звернення самих «громадян і організацій східних регіонів України» з проханням доставити, зокрема, медикаменти і медпрепарати.

«Російська сторона готова надати населенню у вказаних регіонах необхідне сприяння, а українській стороні було запропоновано вжити необхідних заходів із забезпечення умов для доправки російської гуманітарної допомоги до районів, яких торкнувся конфлікт», - зазначається в повідомленні.

У відомстві підкреслюють, що 29 травня була отримана нота МЗС України, «ознайомлення з текстом якої викликає щонайменше здивування».

Читайте також: Росія допоможе терористам

«МЗС України цинічно повів мову про ситуацію в Криму, який, на думку української сторони, заснованій на якихось «багаточисельних сигналах світової спільноти», нібито «перебуває на межі гуманітарної катастрофи», - пише прес-служба.



пропозиції партнерів
Новини