Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Терористи тепловою ракетою поцілили в будівлю Луганської ОДА (Фото)

  • 1054

На місці багато машин «швидкої допомоги». Терористи «Луганської народної республіки» повідомляють про вибух бомби поряд з будівлею обладміністрації.

Бойовики вистрелили з ПЗРК в літак, який пролітав над Луганськом. Однак ракета навелась на кондиціонер, що був прикріплений в ОДА.

Як наслідок боєприпас потрапив у четвертий поверх споруди. Там виникла пожежа. У будівлі вибиті вікна, пошкоджено дерева біля фасаду. На місці події працюють рятувальники та медики.

Водночас українські військові повідомляють, що будівлю Луганської ОДА підірвали з середини. Про це радіо «Свобода» заявив прес-офіцер антитерористичної операції Олексій Дмітрашевській. «Найбільш вірогідною причиною вибуху було необережне і невміле поводження зі стрілецькою зброєю та вибуховими речовинами», — заявив Дмітрашевській. За його словами, обстрілу будівлі ззовні, тим більше — з літака, не було.

В свою чергу терористи аби виправдати себе заявили, що у будівлю Луганської обладміністрації влучила теплова ракета випущена з літака українських військових. Також терористи повідомляють про п’ятьох загиблих та багатьох поранених. Втім поки ця інформація офіційно не підтверджена.



пропозиції партнерів
Новини