Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Ані Лорак взяла два самовари з рук окупантів

  • 1634

Співачка отримала премії в номінації від RU TV «Найкраще шоу» і «Кращий дует» разом з Григорієм Лепсом. Нагородження відбувалося у Москві. Також українська поп-діва була номінована, як «Краща співачка», але нагороду віддали співачці Нюші.

Під фото з призами-самоварами, співачка подякувала родині, Кіркорову, Успенському, Лепсу та усім причетним до роботи. Про Україну, війну, окупацію, чи Майдан, як ви здогадуєтесь ні слова не згадувала.

До речі, Лорак несподівано перенесла концерти на Заході України. Хоч там і абсолютно спокійно, співачка на своєму офіційному сайті написала: "У зв’язку з нестабільною ситуацією в нашій країні, що пов’язана з трагічними подіями, ми змушені перенести концерти всеукраїнського туру Ані Лорак, заплановані у травні/червні на вересень 2014 року. Всі придбані квитки залишаються дійсними.

Додамо лише, що у Львові концерт Лорак, запланований на сьогодні планували бойкотувати через її позицію щодо подій на Майдані у Києві. На Захід України Лорак не їде, за те тепер у планах кримські концерти у серпні. На її сайті в афіші з 7 до 13 серпня заплановані шість концертів по всьому Криму. Два з цих концертів — ті, які мали відбутися в березні. Однак співачка їх перенесла.



пропозиції партнерів
Новини