Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Правий сектор» буде президентськими силами Порошенка

  • 2342

Про це заявив керівник інформаційного центру партії «Правий сектор» Борислав Береза в ефірі «Громадського радіо»​.

«Сьогодні закінчилися переговори і процес, скажімо, обмірковування багатьох питань. Зараз ми офіційно повідомляємо, що «Правий сектор» приймає пропозицію, яку йому зробили, і готовий в цей час підтримати всіма своїми силами — як бойовими, так і політичними — новообраного президента України», — заявив Борислав Береза.

Як повідомив представник «Правого Сектору», організація налічує більше 5000 дійсно готових до оборони людей. Їх кількість зростає.

Також Береза додав, що організація підтримує і рішення щодо розпуску парламенту. В разі незгоди, «ПС» готовий прийти до парламенту і довести депутатам необхідність перевиборів. «У разі відсутності власного бажання до розпуску Ради, деяким особам рекомендується поцікавитися покупкою нерухомості в Ростові. Враховуючи, скільки людей туди зараз виїде, я думаю, що елітна нерухомість може подорожчати», — порекомендував керівник інформаційного «Правого сектору».

Насамкінець Борислав Береза додав інтригуючий факт: «Найближчим часом ви можете чекати прийняття рішення від пана Яроша про зайняття однієї з посад в наступному уряді».



пропозиції партнерів
Новини