Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Терорист на камеру розстріляв полонених військових (Відео +18)

  • 1180

Командувач горлівськими терористами Ігор Безлер, відомий як «Біс», висунув ультиматум українській владі, вимагаючи відпустити полоненого терориста. Потім на камеру він дав команду стратити двох полонених.

«Хунта три дні тому захопила в полон мою людину. Ми вели переговори щодо обміну на офіцерів української армії, СБУ та міліції. Три дні українська хунта відмовляється міняти офіцерів на ту людину, яку вони захопили. У мене в полоні перебувають 3 полковники СБУ, три підполковники. Зараз всі домовленості з українською стороною порушені» , - заявив він.

«Я чекав три доби, але тепер у мене немає часу більше чекати. Зараз будуть розстріляні пан Будик і пан Васющенко. Для пана Турчинова, Парубія та інших: якщо через годину моя людина не буде звільнена, буде розстріляно ще двоє. Ще через півтори години — наступні двоє», — додав «Біс».

Як повідомляє Українська правда, очевидно, що у відео йдеться про проукраїнського активіста Василя Будика , який був викрадений в Горлівці 2 травня.

Нагадаємо, що раніше йшлося, що Безлер розстріляв двох начальників районної горлівської міліції. Потім стало відомо, що вони живі і їх випустили.



пропозиції партнерів
Новини