Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Калінінградській області Росії почались військові навчання

  • 507

Як повідомили у прес-службі Міністерства оборони РФ, навчання Балтійського флоту, ПДВ і ВПС Росії почалися під керівництвом командувача військами Західного військового округу.

Як повідомляє УНІАН, у міністерстві підкреслили, що Навчання відбуваються одночасно з міжнародними навчаннями Saber Strike-2014 і BALTOPS-2014, які стартували в Європі.

«Кількість залучених до навчань в Калінінградській області сил і засобів Міноборони Росії можна порівняти з кількістю особового складу, озброєння і військової техніки, задіяних у прикордонних навчаннях, що проводяться країнами НАТО», - зазначили у відомстві.

В межах навчань кораблі Балтійського флоту займатимуться охороною держкордону РФ, захистом морських комунікацій, а також виконають пошук і знищення підводних човнів і надводних кораблів умовного противника.

Читайте також: Росія проводить військові навчання біля кордонів України в день виборів

Як йдеться в повідомленні відомства, в навчаннях також братимуть участь винищувачі-бомбардувальники Су-34 і вертольоти Мі-24 1-го командування ВПС і ППО, які перебазують до Калінінградської області з центру Росії.

«Бомбардувальники Дальньої авіації Ту-22М3 виконають серію тренувальних польотів над акваторією Балтійського моря з відпрацюванням питань повітряного патрулювання», - додали в міністерстві.



пропозиції партнерів
Новини