Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Курортний сезон в Криму відбудеться, незважаючи на труднощі, — Аксьонов

  • 965

Так званий голова республіки заявив, що зараз українська держава вставляє палиці в колеса, навмисне діючи з метою не допустити прибуття туристів на територію Республіки Крим, передає «РИА Новости».

«Сьогодні українська держава вставляє палиці в колеса, навмисне діючи з метою не допустити прибуття туристів на територію Республіки Крим. Але я впевнений, що курортний сезон буде нормальний і коректний», — сказав Аксьонов.

Крім того, за його словами, в нинішньому році влада зіткнулися з цілою низкою проблем, які накопичилися за останні 20 років. Аксьонов ставить завдання перетворення Криму на конкурентоспроможний курорт в Чорноморському басейні поряд з Туреччиною і Болгарією.

Читатайте також: У Росії визнали, що курортний сезон в Криму зірвано.

«Нам треба переходити від кількості до якості, створювати реальну вартість послуг надається якістю, щоб було можливо конкурувати з країнами Чорноморського басейну. Багато хороших речей вже придумані до нас, треба просто правильно їх адаптувати на нашій території», — сказав Аксьонов.

Він також підкреслив, що інформація про те, що Крим цього року не буде користуватися популярністю туристів, не відповідає дійсності, так як, за його даними, квитки на літаки і поїзди до Криму вже розкуплені наперед.



пропозиції партнерів
Новини