Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Українські силовики контролюють Маріуполь

  • 923

А над містом вже майорить український прапор. Сьогодні в Маріуполі відбувається активна фаза АТО.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив у своєму Facebook, що усі ключові опорні пункти терористів в Маріуполі взяті силовиками під контроль.

«Інформую по активній фазі АТО в Маріуполі. Йде планова операція з ліквідації укріпрайону терористів ДНР на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько Чечен. Район проведення операції в центрі Маріуполя оточений. В операції беруть участь підрозділи Національної гвардії України, спецпідрозділу МВС «Азов» і «Дніпро-1». Блокпости навколо Маріуполя забезпечують Збройні сили», - написав Аваков.

Як повідомляє РБК Україна, міністр повідомив, що операція почалась о 4:50 і проходить успішно за планом.

«Підбили БРДМ, знищені снайперські точки терористів. Втрати з боку терористів високі. З нашого боку втрат немає - двоє бійців поранені», - зазначив Аваков.

Дивіться також: Перестрілка у Маріуполі

Раніше командир батальйону Національної гвардії України "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що під час проведення антитерористичної операції в Маріуполі батальйон «Азов» знищив п'ятьох терористів.

Народний депутат Олег Ляшко, який зараз перебуває у Маріуполі, виклав у мережу фото з «трофеями» сьогоднішнього ранку - затриманими терористами та вилученю зброєю і вибухівкою.



пропозиції партнерів
Новини