Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Болотов підтвердив, що Іл-76 збили бойовики

  • 761

Український літак Іл-76, збитий напередодні у Луганську, був атакований терористами. Це підтвердив лідер терористичної організації «Луганська народна республіка» Валерій Болотов. Пише Укрінформ.

«Іл-76 був збитий саме нашими силами протиповітряної оборони», — сказав Болотов.

Як повідомляв Укрінформ, путінські пропагандисти підтверджують, що для них немає нічого святого, і заради досягнення своїх брудних цілей вони готові фабрикувати брехню на людській трагедії.

Раніше РИА Новости вкотре зробило «сенсацію», посилаючись на якогось «співрозмовника в ополченні», якого, зрозуміло, можна було «придумати» не виходячи з московського кабінету. Російські спадкоємці Геббельса написали, що, за припущенням повстанців, збити літак, мовляв, могли львівські силовики, у яких «був конфлікт з дніпропетровськими колегами».

Зазначимо, раніше терористична організація «ЛНР» вже заявляла, що бере на себе відповідальність за збитий в аеропорту Луганська транспортник Іл-76.

Нагадаємо, у суботу при заході на посадку в Луганському аеропорту вогнем терористів був збитий військово-транспортний Іл-76 Повітряних Сил Збройних Сил України. Загинули всі 49 військовослужбовців, які були на борту.



пропозиції партнерів
Новини