Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Протягом доби обстріляли 5 блокпостів

  • 532

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів керівник медіа-центру АТО Владислав Селезньов.

«Протягом минулої доби сили АТО продовжували виконувати визначені завдання з охорони та оборони державного кордону, звуження кільця блокування населених пунктів та районів, підконтрольних бойовикам. В свою чергу бойовики активізували свої дії, намагаючись перешкоджати силам АТО виконувати визначені завдання», - повідомив Селезньов.

«Внаслідок бойових зіткнень, що відбулись в районі н.п. Щастя, протягом кількох годин тривав бій. На допомогу українському підрозділу, який попав у засідку, прийшла броне група. Спільними зусиллями українські військовослужбовцями вступили в бій. За попередніми оцінками вбито та поранено понад 30 бойовиків», - розповів речник АТО.

Дивіться також: Сепаратистів на сході знову обстрілюють

Як повідомляє Українська правда, Селезньов повідомив, що «протягом доби було здійснено 5 обстрілів блокпостів, на яких несуть чергування українські силовики».

«В той же час для вогневого ураження позицій бойовиків використовувались визначені сили та засоби. Внаслідок превентивних дій сил, задіяних в АТО, позиції бойовиків були знищені», - додав керівник медіа-центру.



пропозиції партнерів
Новини