Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Названо найбільш якісні авто

  • 764

Відповідне дослідження провели фахівці агентства JD Power and Associates, що опитали понад 86000 власників нових автомобілів через 90 днів після покупки.

Як повідомляє Новости-N, дослідження проходило в період з лютого по травень 2014 року. Експерти враховували несправності, що виникали в нових автомобілях за 90 днів. При цьому враховувались всі, навіть найдрібніші несправності. Згодом був складений «індекс якості» нового автомобіля - кількість поломок на 100 автомобілів того чи іншого бренду. При цьому фахівці відзначають, що саме несправності, що виникли в перші три місяці після придбання машини, є найбільш типовими для тієї чиіншої моделі.

За результатами дослідження, найвищу якість показала марка Porsche, з результатом 74 несправності на 100 автомобілів. Друге місце дісталося автомобілям бренду Jaguar (87 неполадок), а третє - продукції японського Lexus (92 несправності на 100 автомобілів).

Читайте також: Apple знайде вашу машину

Не менш цікавими виглядають результати серед більш масових брендів. Наприклад, четверте місце занадійністю дісталося автомобілям Hyundai (94 поломки), яким вдалося обігнати представників Toyota (105) і Chevrolet (106). Ну а далі розташувалася Kia (106), якість якої оцінили вище, ніж у Honda і BMW (індекс якості - 108 у обох марок).

Щоправда, фахівці JDPower and Associates все ж підкреслюють, що оцінка на початковому етапі - це не остаточна картина надійності автомобіля, адже вкрай важливо, як він зарекомендує себе протягом трьох, п'яти і більше років.



пропозиції партнерів
Новини