Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Комуністи пішли в опозицію

  • 649

Лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що комуністи є і залишатимуться єдиною парламентською партією, яка є реальною опозицією нинішньої влади.

«КПУ діє в опозиції до нинішньої влади, сформованому буржуазному режиму. Ми усвідомлюємо, що на сьогоднішній день КПУ є і буде єдиною парламентською партією, яка є реальною опозицією нинішньої влади олігархів. Ми розуміємо, що нам доведеться витримати ще більший тиск влади, з яким партія вже зіткнулася. Проте, наше гасло залишається незмінним - без боротьби немає перемоги! За соціальні права потрібно боротися», - сказав політик.

Як повідомляє РБК Україна, за словами Симоненка, вже більше 100 днів Кабмін перебуває при владі, приймає економічні та кадрові рішення нової влади, законотворчі ініціативи та ті закони, які були прийняті у парламенті партіями провладної більшості.

«Безумовно, Компартія ніколи не плекала жодних ілюзій щодо того, чи буде Україна «жити по-новому» в умовах збереженої і ще більш зміцненої політичної системи, що захищає інтереси капіталу і олігархів. Після перевороту на Майдані нова влада скинула маски, її представники встановили пряме управління країною. Про це промовисто говорить той факт, що президентом став мільярдер, а цілі регіони країни віддані на відкуп олігархам-губернаторам», - підкреслив лідер КПУ.

Дивіться також: Комуністи мали власне Межигір’я на Волині

«Дії уряду спрямовані на те, щоб повністю і беззастережно виконати вказівки США, ЄС і МВФ. Українська влада, з метою збільшення доходів бюджету, прийняла і вживає заходів щодо посилення податкового тягаря на економіку. З іншого боку, зменшується видаткова частина бюджету - шляхом відмови від проектів розвитку економіки і за допомогою кардинального скорочення соціальних гарантій і зобов'язань держави. За підрахунками авторитетних економістів, рівень бідності в Україні в 2014 році в результаті реалізації урядових так званих «антикризових заходів» зросте на 100%», - переконаний лідер КПУ.

Симоненко підкреслив, що саме тому всі роки незалежності Компартія виступає категорично проти проведеної владою соціально-економічної та зовнішньої політики країни.



пропозиції партнерів
Новини