Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Росія не оголошувала війну, вона веде її вже зараз, - Порошенко

  • 605

Під час виступу на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи Президент України зазначив, що найманці і далі продовжують перетинати російський кордон.

Як повідомляє УНІАН, Петро Порошенко зауважив, що мирний план запрацює лише за підтримки Росії. Тому він закликав Володимира Путіна сприяти врегулюванню ситуації -«підтримати мирний план діями, а не словами».

«За цими діями ми зупиняємо смерті цивільних і військових людей, які боронять суверенітет та територіальну цілісність держави. Ми чекаємо цих дій. Посильте охорону кордону, зупиніть нелегальний потік військової техніки, перестаньте рекрутувати найманців, врешті решт – відведіть війська», - наголосив Порошенко.

Також, за повідомленням Дзеркала тижня, Президент України заявив, що про повноцінну нормалізацію відносин з Росією говорити поки не доводиться, зважаючи на ситуацію з Кримом.

«Без повернення Криму нормалізація наших відносин неможлива. Але ми - люди миру. І тому українська влада, і я, як президент, виступили з мирним планом», - сказав він на сесії ПАРЄ.

Читайте також: Рада Федерації РФ скасувала дозвіл на використання армії Росії в Україні



пропозиції партнерів
Новини