Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Путін пішов шляхом Каддафі, — Саакашвілі

  • 795

Екс-президент Грузії вважає, що європейцям пора перестати загравати з Росією.

Саакашвілі нагадав, що два роки тому європейцям після довгих років загравання, довелося воювати з Каддафі, спецслужби якого збили над Шотландією пасажирський «Боїнг» з 300 пасажирами.

«Позавчора Європейська Рада знову не змогла домовитися про серйозні санкції. Вчора літак з живими людьми впав з неба. Але ця трагедія далеко не звалилася з неба, вона готувалася вже давно. На очах Європи Російська бронетехніка і засоби ППО перетинають кордон суверенної України, найбільшої за територією європейської держави, а Європа воліє безсоромно дивитися в інший бік. Кілька місяців тому, під час мого критичного виступу на форумі у Брюсселі, міністр закордонних справ однієї великої європейської країни, агресивно заперечив мені: — «Так що, Ви нам пропонуєте бомбити Росію», на що я відповів — «Ні, почекайте поки вони розбомблять вас». Звичайно, більшість у залі розцінило мою репліку як недипломатичну витівку», — написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Путін звинуватив у катастрофі «Боїнга» Україну.

При цьому Саакашвілі зазначив, що якщо б у Путіна не були налагоджені зв'язки з деякими європейськими політиками, то йому б не вдалося «виходити на щоденне криваве полювання».

Доля Каддафі всім відома?



пропозиції партнерів
Новини