Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Європа закликає Януковича помилувати Тимошенко

  • 663

Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич вважає, що звільнення Юрія Луценка з в’язниці є позитивним, але недостатнім кроком для виконання критеріїв Євросоюзу. Про це йдеться у його заяві.

"В цьому контексті я закликаю український уряд продовжити позитивний тренд в діях та здійснити всі необхідні реформи, а також вирішити справу Юлії Тимошенко в схожому напрямку зі справою Луценка", - заявив Протасевич і не він один в Європі чекає звільненя екс-прем'єрки.

Freedom House теж закликає президента Віктора Януковича вжити аналогічні заходи щодо Юлії Тимошенко. Про це сказано в заяві організації.

Вона стала відповідю на звільнення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і екс-міністра екології Георгія Філіпчука.

Крім того Freedom House закликає Європейський Союз впливати на Україну і нагадувати, що доля угоди про асоціацію залежить від звільнення політв'язнів.

Як відомо, 7 квітня президент Віктор Янукович підписав указ про помилування шести засуджених, у тому числі – колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та колишнього міністра охорони навколишнього середовища Георгія Філіпчука.



пропозиції партнерів
Новини