Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Росії можуть відібрати ЧС-2018 з футболу

  • 977

Ряд зарубіжних політиків, особливо в Німеччині і Великобританії, закликають до того, щоб Росія була позбавлена ​​права проводити чемпіонат світу з футболу в 2018 році.

У Німеччині міністр внутрішніх справ землі Гессен Петро Бойт, також є головою федеральної Конференції міністрів спорту, в інтерв'ю виданню Bild зазначив, що «якщо Путін буде надалі саботувати розслідування обставин катастрофи малазійського Боїнга ФІФА зобов'язана розглянути питання про доцільність проведення ЧС-2018 в РФ. Нехай це буде однією з санкцій щодо Кремля».

У свою чергу прес-секретар фракції ХДС в бундестагу Стефан Майєр сказав, що «ми не бачимо кроків Володимира Путіна з локалізації української кризи. Навпаки, його роль скоріше деструктивна. Світовий футбольний форум в 2018 році необхідно проводити в іншому місці».

Колега Майера по партії Бернд Фабрициус вважає, що «в нинішніх умовах таке змагання як ЧС немислимо бачити в Росії. РФ в кроці від того, щоб стати країною-ізгоєм, та й безпека гравців і вболівальників викликає серйозні побоювання».

На сайті Bild організовано голосування з даного питання. 74% респондентів вважають, що ЧС-2018 має відбутися в якій іншій країні, але не в Росії. Проголосувало більше 100 тис. користувачів.



пропозиції партнерів
Новини