Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Петербурзі з психлікарні виганяють пацієнтів, щоб заселити українськими біженцями

  • 679

Про це повідомляє «Новая газета».

«Наша філія в Красногвардійському районі — чотири відділення психіатричної лікарні ім. І. І. Скворцова-Степанова — збираються закрити, щоб звільнені приміщення віддати біженцям з України. У найкоротші терміни — до 1 серпня — ми повинні звільнити будівлю на Шепетівської вулиці, 14а, де щодня лікуються майже 200 пацієнтів і трудяться більше 70 фахівців (лікарі, психотерапевти, психологи, медсестри, санітарки та ін)», — повідомив медперсонал лікарні.

Напередодні міські чиновники приїжджали і прикидали, як можна використовувати площі клініки. У Смольному і сьогодні не заперечують, що ще недавно розглядали корпус лікарні як один з потенційних варіантів розміщення змушених переселенців з Східної України.

Лікарі попереджали, що якщо в Петербурзі закриється філія психлікарні у Червоногвардійському районі, це погіршить умови праці працівників і лікування пацієнтів.

Точку зору чиновників категорично не поділяють лікарі. Але найбільше пригнічені звісткою про можливе закриття декількох відділень лікарні самі хворі та їхні родичі.



пропозиції партнерів
Новини