Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Син Газманова пропонує «заборонити Мілонова»

  • 1462

Син співака Олега Газманова Родіон, який опинився у «чорному списку» Латвії через висловлювання про події в Україні, заступився за Івана Дорна, передає ТСН.

У своєму мікроблозі співак наголосив, що не варто робити з конкурсу «Новая волна» майданчик для політичних боїв.

Читайте також: Іван Дорн на фестивалі «Нова Хвиля» в Юрмалі заспівав в футболці з тризубом (Відео).

«Народ! Прийміть заспокійливе і подихайте свіжим повітрям. Не уподібнюйтеся недалеким людям, що прагнуть політизувати музичний конкурс. Хороший музикант і чудовий виконавець, з деякою тягою до епатажу. Ось все, що стосується музики в його виступі. Що ж до всього іншого, то хто ми такі, щоб засуджувати людину, що вийшла на сцену на міжнародному конкурсі з символікою своєї країни на одязі, хто б як до політики цієї країни не ставився» — наголосив Газманов-молодший.

Натомість співак пропонує заборонити скандального російського депутата Віталія Мілонова, який запропонував внести Дорна в «чорний список» Росії.

Читайте також: Мілонов пропонує заборонити Дорна.

«Давайте краще заборонимо Мілонова. І взагалі будь-кого, хто намагається наступити на горло артисту, тому що йому особисто не подобаються його політичні погляди, національність, колір шкіри або сексуальна орієнтація. Нехай вирішує аудиторія. Публіка. А не одна людина, яка живить за казенний рахунок свою манію величі», — підсумував Родіон.



пропозиції партнерів
Новини