Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

ФІФА відмовилась забирати у Росії Чемпіонат Світу

  • 594

Як заявили у світовій футбольній організації, футбол не може бути вирішенням всіх проблем, особливо пов'язаних зі світовою політикою, передає iPress.

«Історія показує, що бойкот великих спортивних подій, політична ізоляція і конфронтація - не найефективніший спосіб вирішення проблем», - йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті організації.

Більше того, на думку керівництва ФІФА, світова першість у Росії зможе налагодити діалог між країнами.

Дивіться також: ФІФА назвала найкрасивіший гол Чемпіонату Світу

«Чемпіонат Світу та увага, яку він привертає до себе, можуть бути потужним каталізатором конструктивного діалогу між народом і владою. Турнір може мати позитивний вплив на соціальний розвиток, він об'єднує різні команди і країни з усього світу і повинен проводитися, починаючи з групового турніру і до фінальної стадії, на засадах справедливості і поваги один до одного», - наголошується у заяві.

Нагадаємо, що перенести Чемпіонат Світу 2018 року із Росії закликають деякі політики у Німеччині та Нідерландах. «Необхідно заново продумати, де має відбутися Чемпіонат Світу, поки в Росії немає гарантії безпеки повітряних шляхів», - заявив Міхаель Фукс, заступник ангели Меркель у німецькому парламенті.



пропозиції партнерів
Новини