Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Луганську закрили залізничний вокзал

  • 2310

У зв'язку з нестабільною обстановкою на Донбасі 26 липня пасажирські поїзди з залізничного вокзалу Луганськ відправлятися не будуть, повідомляє Цензор.Нет.

«Станом на 13:00 також змінено маршрути прямування в напрямку Донецька/Маріуполя. Всі пасажирські поїзди у напрямку Донецьк/Маріуполь сьогодні будуть слідувати через станції Синельникове, Лозова, Слов'янськ та Ясинувата. З Донецька/Маріуполя — відповідно, через Ясиновату, Костянтинівку, Слов'янськ і Лозову», — уточнюється в повідомленні.

Читайте також: Бойовики відімкнули Луганську область від енергосистеми України.

При поверненні проїзних документів на скасовані поїзди дальнього сполучення або на потяги, що курсують за зміненим маршрутом і не проходять станції, на які були придбані квитки, пасажирам будуть повернуті кошти за придбані квитки в повному обсязі.

«У сформованій ситуації при плануванні поїздки залізничним транспортом пасажирам слід звертатися за уточнюючої інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку проводиться регулярне інформування про всі зміни у графіку руху поїздів», — повідомили в прес-службі.



пропозиції партнерів
Новини