Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Британія звинувачує РФ в брехні стосовно катастрофи «Боїнга»

  • 933

МЗС Великобританії звинуватив Росію в помилкових заявах про причини катастрофи малайзійського Boeing-777 на Донбасі, повідомляє Obozrevatel.

У заяві, названій «Російські міфи про МН17», ще раз вказується: «мабуть», що авіалайнер був збитий ракетою, поставленою Росією і випущеною з території, контрольованої проросійськими сепаратистами, передає «Німецька хвиля».

Читайте також: Терористи не допускають експертів ОБСЄ до місця падіння «Боїнга».

Заява МЗС Великобританії з’явилася після того, як посол Росії в Лондоні Олександр Яковенко розповів журналістам, що всі твердження про причетність Москви до загибелі 298 людей під час аварії літака «не витримують жодної критики».

Читайте також: Сепаратистка похвалилась у мережі тушшю, викраденою із місця падіння «Боїнга» (Фото).

«Росія зробила ряд суперечливих і взаємовиключних заяв, що звинувачують Україну в цій атаці, але вони не базуються на фактах. Росія не надала жодних доказів на підтримку своїх звинувачень», — зазначено в заяві МЗС Великобританії.

Читайте також: Терористи не відпускають потяг з речами загиблих пасажирів «Боїнга».

У документі також зазначається: журналісти, що працювали на місці катастрофи, повідомляли, що проросійські сепаратисти всіляко перешкоджали допуску слідчих до уламків літака, а також навмисно фальсифікували картину події, переміщаючи тіла жертв, а також привласнюючи їх особисті речі.



пропозиції партнерів
Новини