Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

МВС заборонить в'їзд 500 росіянам

  • 929

Як повідомляє Новое время, у міністерстві вже готують список діячів культури РФ, які підтримали окупацію Криму Росією.

Радника міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що таких осіб буде близько 500.

Також він прокоментував вчорашній інцидент у одеському нічному клубі «Ібіца», під яким зібрались активісти, що протестували проти концерту Ані Лорак.

На його думку, громадяни, які бажають протестувати проти позиції співачки, мали право мирно, без зброї і кийків зібратися, не порушуючи громадський порядок і висловити свої думки про артистку.

«Не можна вриватися на приватну територію, де йде концерт, і заважати іншим громадянам! Не можна проявляти агресію і бити інших громадян і співробітників міліції», - зазначив Геращенко.

Дивіться також: В Одесі закидали помідорами Ані Лорак, Повалій і Потапа та Настю

Він наголосив, що міліція, відповідно до закону про міліцію, мала право захистити громадський порядок і витіснити з території приватного клубу Ібіца протестувальників.

Щодо самої Ані Лорак, то Геращенко заявив, що йому не подобається їїпозиція щодо Росії.

«Я не схвалюю дії Ані Лорак та інших діячів естради, культури і мистецтва по відношенню до Росії. Вважаю правильним не давати їм заробляти гроші на концертах та виступах на Україні - нехай їдуть виступають в Крим», - сказав радник міністра.

Читайте також: Одесити продовжують протестувати проти Ані Лорак

Водночас Геращенко заявив, що лише через отримання музичної премії у Росії, співачку не варто засуджувати та забороняти її виступи. «Я не вважаю вину Ані Лорак настільки великою, щоб не давати їй виступати в Україні. Вона, наскількимені відомо, не робила заяв про підтримку анексії Криму чи розділу України, а тільки поїхала на нагородження якоїсь музичної премії в травні цього року», - заявив радник.



пропозиції партнерів
Новини