Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Зеленський проти санкцій щодо артистів

  • 2266

У своєму Facebook відомий артист висловив своє обурення з приводу санкції України та Росії щодо заборони в'їзду артистів.

«Хто такі політики, які міркують на тему, забороняти в'їзд артистам на територію тієї чи іншої країни? Коли вони забороняють в'їзд продуктам харчування, ще можу зрозуміти... Але коли це ми стали овочами? Я особисто нашого брата артиста таким не вважаю.

Хіба ми з вами не бачили повні зали глядачів в Росії на концертах «Океану Ельзи»? Це говорить не тільки про любов того глядача до української групи, їх пісням, а й про прославлення, якщо хочете, промоцію України в Росії, рекламу нашої культури і красу нашої пісні», - заявив Зеленський.

Читайте також: МВС заборонить в'їзд 500 росіянам

«Хіба ми не збираємося в палаці «Україна» на концертах Григорія Лепса, «Машини часу», хіба ми не знаємо слова цих пісень, хіба українці закривають вуха, бо пісні звучать російською мовою??? Так чому ж хтось вирішує за нас, кого нам слухати, кому до нас приїжджати, на які концерти нам ходити?», - обурюється артист.

«Якщо артист є депутатом Держдуми або ВР - це інше питання, це вже не чистий артист, а напівполітики, до них можна підійти з цим питанням, але акуратно, не ззаду і не навшпиньках, а чесно і з доказами!╗ - зауважив Зеленський.

Читайте також: У Росії складуть «чорний список» українських артистів

«І останнє: забороняючи - пропонуємо. Ти заборонив, а яку пісню написав ти? Можливо, вірш? Монолог? Танець? ХТО ТИ? ДЕ ТИ? Згадати ТЕБЕ? В кращому випадку згадають і плюнуть», - додав Зеленський на завершення свого повідомлення.



пропозиції партнерів
Новини