Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Росія знову проведе навчання біля України

  • 877

У Міноборони РФ повідомили, вже сьогодні, 11 серпня, у Псковській області розпочнуться масштабні навчання повітряно-десантних військ, передає Українська правда.

Навчання відбудуться з 11 по 16 серпня, і в них візьмуть участь близько 3 тисяч військовиків, буде задіяно більше 30 одиниць військової авіації.

«Для нанесення повітряного удару по наземних цілях умовного противника, перекидання і підтримки практичних дій десантників з повітря в навчаннях буде задіяно більше 30 літаків і вертольотів військово-транспортної, фронтовий і армійської авіації Су-34, Ка-52, Мі-28, Мі 24, Мі-8, Іл-76», - повідомила представник управління прес-служби і інформації Міноборони РФ по ПДВ майор Ірина Круглова.

Читайте також: Росія використовує заборонену зброю, - РНБО

Активна фаза навчань пройде 14-15 серпня, під час якої буде проведено розіграш практичних дій із захоплення і знищення стратегічно важливих об'єктів умовного противника.

Завершаться навчання етапом бойової стрільби, який проходитиме як вдень, так і вночі.

До слова, для стрільби використають усі види штатної зброї, що є на озброєнні десантно-штурмового з’єднання, включаючи бойові розрахунки артилерії 2С-25 «Спрут», 2С-9 «Нона», Д-30 та засоби ППО ЗРК «Стріла-10», ПЗРК «Голка».

Нагадаємо, з 4 по 8 серпня біля українських кордонів вже відбувались навчання російської армії, у яких взяло участь понад 100 літаків.



пропозиції партнерів
Новини