Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Вночі в Україну прорвалась колона російської техніки

  • 777

Про вторгнення цієї колони у своєму Facebook повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Сьогодні вранці колона російської військової техніки спробувала зробити прорив з території Росії в Україну в районі н.п.Новоазовськ.

Завдяки оперативним діям українських підрозділів, колона була розчленована. Основна частина колони зупинена вогнем наших сил», - йдеться у повідомленні Тимчука.

Проте, він зауважив, що частина колони (попередньо - 10 БТР, 2 танка і 2 КамАЗа) продовжила рух углиб території України. Сили АТО починають дії по її знищенню.

Також про вторгнення російської техніки повідомляє заступник командира батальйону «Азов» із зв'язків з громадськістю Ігор Мосійчук.

Читайте також: Росія нарощує військові сили в районі Азовського моря

«У районі Новоазовська на територію України увірвалося величезна кількість «Градів» і гаубиць. Терористи ДНР і російські агресори ведуть обстріл з гранатометів хлібокомбінату в самому Новоазовську. Йде наступ на Новоазовськ і Маріуполь. У агресора перевага в артилерії і бронетехніки. Йде бій! Захищати Маріуполь немає чим», - написав Мосійчук у Facebook.

Як повідомляє ТСН, російські війська увійшли вглиб території України на 4-5 км, а дозор пройшов трохи далі - на 10 км. Українські прикордонники відступили, відстань між ними і військами агресора - 3-4 км. Наші військові нарахували не менше 10 танків, на БТРах - прапори десанту.

Читайте також: Семен Семенченко анонсував початок роботи партизанського руху



пропозиції партнерів
Новини