Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Росія пообіцяла пригадати Польщі інцидент із літаком Шойгу

  • 552

У Міністерстві закордонних справ РФ заявили, що дії Польщі «не залишаться без відповідної відповіді з російського боку», передає Дождь.

«На зворотньому шляху стався кричущий інцидент – польська сторона, що дала дозвіл на проліт російського літака у Словаччину, відмовилася пропустити його під час повернення в Москву через нібито технічні причини. Російській делегації довелося терміново повертатися в Братиславу через нестачу палива, що створило реальну загрозу безпеці польоту. Лише після енергійного демаршу з нашого боку польська влада погодилися підтвердити дію раніше виданого нею дозволу на проліт над територією Польщі. Самі по собі такі дії не можуть кваліфікуватися інакше, як грубе порушення норм і етики міждержавного спілкування, а в контексті безпосередньо святкувань у Словаччині – як блюзнірська витівка проти історичної пам'яті та заслуг тих, хто врятував Європу від фашизму. Цілком очевидно, що подібні дії Варшави не залишаться без відповідної реакції з російського боку», - повідомили у російському МЗС.

Нагадаємо, вчора Польща не пустила літак Ту-154 міністра оборони Росії Сергія Шойгу, який повертався зі Словаччини з заходів на честь 70-річчя словацького національного повстання, у свій повітряний простір.



пропозиції партнерів
Новини