Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

В Донецьку не припиняють стріляти

  • 443

«Друга половина дня в місті пройшла неспокійно. Від місцевих надходять повідомлення про залпи з важких знарядь, в мікрорайонах Широкий, Текстильник, Лідіївка і Бірюзова чутні», — йдеться в повідомленні міськради Донецька.

Зазначимо, в місті аварійні бригади відновлюють електропостачання на мережах у Петровському районі та місті Моспине. За інформацією диспетчерської служби Донецьких електромереж, сьогодні в першій половині дня фахівці відновили енергопостачання мікрорайону Гладківка в Київському районі. Також відремонтували три трансформаторні підстанції в Куйбишевському районі.

Громадський транспорт на вулицях міста працює за графіками «вихідного дня». Досі не вдалося відновити рух тролейбусу по маршруту № 8. Автобусне сполучення Донецька з іншими містами здійснюється через автовокзал «Південний».

За інформацією Донецької залізниці, пасажирські поїзди далекого прямування, як і раніше, відправляються зі станцій Костянтинівка і Маріуполь. На залізничному вокзалі Донецька людей обслуговують тільки в залі попереднього продажу з 8:00 до 17:00.



пропозиції партнерів
Новини