Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Парламент на завтра викликав главу Міноборони України

  • 366

Глава фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв розповів, що з Валерієм Гелетеєм планують обговорити те, що відбулося не тільки під Іловайськом, а загалом розглянути питання підтримки армії і подальшого проведення АТО — пише РБК.

За словами Соболєва, народні депутати наполягають на тому, щоб у звіті міністра оборони була якомога ширша і докладніша інформація про «фактично російське вторгнення в Україну».

Лідер фракції «Батьківщина» розповів також, що сьогодні о 17-й годині лідери фракцій зустрінуться з Президентом Порошенком. На зустрічі обговорюватиметься, зокрема, питання можливості введення воєнного стану в Луганській і Донецькій областях — пише Інтерфакс-Україна. Крім того буде піднято питання зміни виборчої системи України, оскільки «тільки це може легітимізувати наступний парламент».

Нагадаємо, що вранці Турчинов провів закриту нараду з керівниками парламентських фракцій. Раніше лідер фракції «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що на погоджувальній раді прийняли рішення внести до порядку денного всі питання, крім тих, авторами яких є депутати, які підтримують окупантів. Про це Тягнибок написав на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що народні депутати, відповідно до календарного плану, 2 — 5 вересня працюють в режимі пленарних засідань.



пропозиції партнерів
Новини