Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Грузія прийняла резолюцію про агресію РФ

  • 590

Сьогодні парламент Грузії одноголосно прийняв резолюцію, у якій звинувачує Росію в «неприкритій військовій агресії», передає Insider.

«За даними авторитетних міжнародних організацій і західних країн-партнерів, Росія не тільки підтримує, навчає, озброює і фінансує сепаратистські сили, що діють на південному сході України, а й здійснює неприкриту військову агресію проти сусідньої суверенної держави. У наявності перспективи подальшої ескалації напруженості і широкомасштабного військового протистояння між двома державами, що явно створює загрозу миру і стабільності як в регіоні, так і в світі», - йдеться в тексті резолюції.

Особливу стривоженість у грузинів викликає зростання жертв в Україні.

«Особливо тривожним є зростання числа жертв серед мирного населення, кількість тих, хто залишилися без житла і збільшення потоку вимушених переселенців. Незважаючи на попереджувальні заклики, прийняті на міжнародному рівні, і переговори в різних форматах, Росія порушує міжнародно визнані норми права і принципи так само, як це відбувається стосовно Грузії донині після війни серпня 2008 року», - йдеться в документі.

Читайте також: Грузія попроситься в НАТО на саміті в Уельсі



пропозиції партнерів
Новини