Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Аксьонов кличе кримських татар на вибори 14 вересня

  • 503

Самопроголошені влади півострова хочуть, щоб кримські татари брали участь в призначених на 14 вересня вибори депутатів «Держради Криму». Про це заявив «прем'єр» Сергій Аксьонов.

«Державна Рада значно оновиться. Його новий кількісний склад буде на чверть меншим, ніж у колишньої Верховної Ради. У своєрідному політичному конкурсі за депутатський мандат беруть участь 12 політичних партій. В їхніх списках зареєстровано близько 730 кандидатів. Буде такою ж гострою боротьба і за мандат серед кандидатів-мажоритарників. На 25 місць в кримський парламент претендують близько 160 осіб», — заявив Аксьонов.

«Ми повинні відповідально підійти до обрання народних представників. Від кожного з нас, нашої громадянської позиції, залежатиме процвітання Криму. Деякі одіозні політики через меркантильні вигоди, закликають вас не брати участь у виборчій кампанії. Ігнорування виборів — це штучна самоізоляція кримських татар. Ваші представники в органах влади дозволять більш ефективно вирішувати національні проблеми. Упевнений, що більшість усвідомлює свою громадянську відповідальність за майбутнє Криму, за долю своїх близьких», — підкреслив Аксьонов.



пропозиції партнерів
Новини