Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Гуманітарка з РФ у Краснодоні «скинула» бойовикам підмогу

  • 809

Як передає Укрінформ, переди тим, як доїхати до Луганська, другий «гуманітарний» конвой з Росії розвантажувався на одному з заводів Краснодона.

«Чомусь замовчується той факт, що перший «гуманітарний» конвой з Російської Федерації розвантажувався в місті Краснодон на заводі «Юність», і вже після цього продовжив рух далі на Луганськ. Тоді ми довели, з допомогою знімків і відео, що серед вантажів були мінометні міни і зброя. Вже можна стверджувати, що й сьогодні відбувається те ж саме. Бо невипадково по Луганську серед бойовиків поширюються чутки про закінчення перемир’я після 13 вересня, що чітко збігається з датою проходження конвою», - розповів керівник громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Від самого початку колона рухається під охороною бойовиків так званої «ЛНР», що свідчить зовсім не про гуманітарний, а інший, прихований, його характер.

Снєгирьов наголошує, що якщо додати зафіксовану передислокацію військ, то після 13-го слід чекати наступу бойовиків у напрямках Дебальцевого та Лисичанська.

Читайте також: Російська гуманітарка вже в Луганську



пропозиції партнерів
Новини