Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Марка Цукерберга просять змінити адміністратора українського Facebook

  • 632

Як передає Укрінформ, члени Нацради України з питань телебачення і радіомовлення написали листа засновнику соцмережі, де просять змінити українського адміністратора Facebook, оскільки він є громадянином Росії.

Члени Нацради України з питань телебачення і радіомовлення написали лист главі Фейсбука Марку Цукербергу з проханням змінити українського адміністратора соцмережі, оскільки він є громадянином Росії.

Про це заявив у четвер на прес-конференції голова Нацради Юрій Артеменко, передає УНН.

«У цьому зверненні ми просимо змінити адміністратора вітчизняного сегмента у Facebook , оскільки він є громадянином Росії, і саме тому, ймовірно, блокує блоги деяких українських користувачів», - заявивголова Нацради Юрій Артеменко.

Читайте також: «ВКонтакте» визначилася з новим генеральним директором

Він додав, що ця ініціатива є приватною і її авторами виступили безпосередньо він і його перший заступник Ольга Герасим'юк.

«Ми готуємо зараз лист засновникові і главі Facebook Марку Цукербергу з метою донести до нього широко масштабність російської пропаганди. Facebook постійно атакується проросійськими групами, фінансованими близькими до Кремля силами», - підкреслив Артеменко.

Лист Марку Цекурбергу попросять передати Посла США в Україні Джеффрі Пайєтта.



пропозиції партнерів
Новини