Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У «ЛНР» відбулось засідання «парламенту» (Фото)

  • 608

Так звані «депутати» голосують підняттям руки за захист християнських і культурних традицій народу «ЛНР», пише Експрес.

За словами журналіста Всеволода Філімоненка, депутат народних зборів Хохлов, вніс на розгляд «парламентаріїв» проект Закону «про захист християнських традицій народу ЛНР від згубного впливу звичаїв ворожих держав, таких як Україна, Європейський союз, Канада і США.

«В рамках цього закону, статеві стосунки між громадянами однієї статі караються позбавленням волі на строк до п'яти років або виправними роботами терміном від двох до чотирьох років. Ті ж дії вчинені із застосуванням фізичного насильства, погроз, або щодо неповнолітніх, або з використанням залежного становища потерпілого, карається позбавленням волі на строк до восьми років або смертною карою», - розповів Філімоненко у Facebook.

Також «депутати» говорили і про підготовку майбутніх виборів депутатів народних зборів.

«Можливість виявити свою волю на виборах буде у всіх жителів Луганської Народної Республіки, не дивлячись на їхні теперішні місця перебування. Виборці північних районів ЛНР, які знаходяться під контролем збройних формувань України, матимуть можливість віддати свій голос поштою або на сайті ЦВК ЛНР. Також передбачено дострокове голосування і голосування за відкріпними талонами», - розповів член «ЦВК ЛНР»

«Тим же, кому довелося покинути територію нашої республіки, і хто знайшов притулок у гостинних стінах Російської Федерації, буде надана можливість проголосувати в Ростові, Воронежі та Бєлгороді» - цитує Філімоменко члена «ЦВК ЛНР».



пропозиції партнерів
Новини