Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Знімальну групу Top Gear закидали камінням (Відео)

  • 1315

Невдоволення протестувальників викликав номерний знак автомобіля.

Команда Top Gear на чолі з телеведучим Джеремі Кларксоном піддалася нападу місцевих жителів. Автомобілі співробітників передачі закидали камінням під час їх перебування в Аргентині, куди вони приїхали для зйомок шоу.

Невдоволення протестувальників викликав номер автомобіля Кларксона H982 FKL, в якому нападники угледіли образливий натяк на події Фолклендської війни 1982 року. Букви на ньому асоціюються з назвою Фолклендських островів, а цифри — з роком війни, повідомляє The Daily Mail.

В результаті нападу один з аргентинських технічних фахівців, найнятих командою Top Gear, був поранений, камінь потрапив в обличчя молодій людині. Атаці обурених аргентинців піддалися і кілька поліцейських, які охороняли телевізійників, повідомляє The Mirror.

Top Gear знімав в Аргентині змагання трьох старих автомобілів Porsche, Lotus і Mustang, повідомив місцевий портал Herald Online. Продюсери шоу запевняють, що ніякої провокації з їхнього боку не було. І номер і букви на одній з машин — це всього лише випадковий набір знаків.

Але багатьох аргентинців це не переконало. Злощасний номер викликав настільки сильне суспільне обурення, що влада Аргентини навіть були змушені попросити команду Top Gear поїхати раніше, ніж шоумени планували, виділивши команді Top Gear поліцейський конвой, що супроводжував її до кордону з Чилі. Однак це не вберегло Джеремі Кларксона і його групу від нападу.

Нагадаємо: фолклендская війна — конфлікт між Аргентиною і Великобританією, що стався в 1982 році через територіальні суперечки, в яких обидві держави претендували на контроль над Фолклендськими островами. Тема Фолклендської війни є досить гострою для аргентинців дотепер, багато громадян Аргентини називають ці острови Мальвінськими і вважають, що вони повинні належати Аргентині.



пропозиції партнерів
Новини